Äntligen

Nu har jag staplad veden i en prydlig hög, men inte lika fint som min granne Björn. Han har gjort en rund fin stapel av sin ved. Har testat nya Kärchers idag, tvättade Volvon och jobbbilen,gick jättebra men jobbigt.

image11
Min stapel.
image12
Björns runda fina vedstapel.
image13

Nu blir det inte åka av

idag blev Mustangen färdig, men den går som en kratta. Svårstartad och när den startar så låter det bra men så fort man skall köra så dör den, Jag e såååå trött på den bilen nu!
När jag kom hem så blev det lite mat, sedan ut och stapla ved i ett par timmar, nu e jag helt färdig.


Idag kom Åke

med veden, 10 m3 och jag e trött. Var e mina barn när jag behöver hjälp?

image10

Tvättdax

Igår kom Kärchern, nu skall jag tvätta altan, altantak och Mustang. Den e gul å fin det gillar nog Måns, han kommer nog att hjälpa farfar!

image7

image9

Kamaxel

Idag vaknade jag med huvudvärk, men har man bestämt sig så, en Treo och frukost och sedan en Treo till och kaffe och resten i termosen och lite mackor och frukt sedan iväg til garaget. Men de jäkla mössen hade varit framma och gnagt på liggbrädan (horan), men lite silvertejp fixar det mesta. Men huvidvärken ville inte släppa så det blev inte så många timmar idag.

image4

image5

image6

Mekat

Idag var jag bättre men hostan ville inte släppa. Åkte till garaget, är tvungen att byta kamaxel innan sommarsäsongen så Mustangen blir behagligare att köra med. Jag hann med att skruva isär och få ur axeln, får fortsätta imorgon.

image3

Sjuk

Idag är jag hemma från jobbet, ont i halsen, feber och värk i hela kroppen, blää
Skulle till Göteborg i helgen men det blir inget av, får inte träffa mina barn och barnbarn så det kommer att dröja ett tag till.

Här skall det ligga

det nya bygget alltså
garaget och min lya.

image1

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0